محصول و خدمات | تعداد | جمع |
---|
در این مقاله میخواهیم تا در رابطه با نرخ خروج یا پرش Bounce Rate به گفتگو بپردازیم و آن را مورد بررسی قرار دهیم. کارشناسان سئو سالهاست که درباره میزان رونق جستجوی Google Analytics در رده بندی موتورهای جستجو بحث کرده اند.
با این حال، چندین تصور غلط هنوز هم پیرامون این موضوع است. در نتیجه بسیاری از صاحبان وب سایت به امید بهبود رتبه خود، نرخ خروج یا پرش پایین را بهینه سازی می کنند، در حالی که نرخ خروج یا پرش پایین تر به رتبه های بالاتر تبدیل نمی شوند.
نرخ خروج یا پرش درصد بازدیدهای یک نفر در سایت شما است. این بدان معناست که آنچه واقعاً Google Analytics ردیابی می کند، تعداد بازدیدکنندگانی است که به صفحه شما میآیند و بدون مشاهده هیچ صفحه دیگری در وب سایت شما و یا بدون درگیر شدن با صفحه سایت، وب سایت را ترک میکنند. بازاریابان این اندازه گیری را تفسیر میکنند که آیا صفحه وب آنچه را که کاربر به دنبال آن بوده است ارائه داده است یا خیر.
نرخ خروج یا پرش اندازه گیری میزان مصرف کاربر در صفحه شما نیست. بیشتر سردرگمی ناشی از این تمایز است. شما میتوانید یک صفحه جذاب با نرخ خروج یا پرش بالا داشته باشید زیرا نرخ خروج یا پرش زمان صرف شده در سایت نیست تا تاثیر منفی بر روی رتبه شما داشته باشد.
همانطور که قبلاً بحث شد، میزان نرخ خروج یا پرش نمیتواند درگیری کاربر را به طور دقیق مشخص کند زیرا این امر در زمان صرف شده در صفحه، عاملی نیست تا بتوان آن را مورد بررسی قرار داد. در عین حال، نرخ خروج یا پرش در سایتهای با موضوعات مختلف متفاوت است. بر طبق آمار، وبلاگ ها نرخ خروج یا پرشی در حدود 70-90٪، سایتهای محتوا حدود 40-60٪ و سایتهای خدماتی فقط 10-30٪ دارند.